Betegségkezelés testgyertyával

Milyen betegségek megszüntetésére ajánljuk:

Elsősorban hasi fájdalmakra, puffadásra, emésztő- és idegrendszeri problémákra. Mivel immunrendszerünk 65-70 %-a a hasüregben helyezkedik el, ezért igen fontos a hasi területen lévő nyirokedények méregtelenítése. Az emésztés során nagyon sok teher hárul a nyirokrendszerre. A rossz táplálkozási szokások (az állati fehérjék, zsírok, tejtermékek stb.) által először a bél, majd az egész test károsodik. A mérgek gyakran nehezek, ezért nehezen is mozgathatóak, különösen, ha azok olyan fémekből keletkeztek, mint a higany, vagy az ólom. Ezektől rendkívül lassan szabadul meg a szervezetünk. Ha a testünk és ez által a nyirokcsomók is túltelítodnek lebomlási anyagokkal, salakokkal, vírusokkal, és baktériumokkal, akkor megduzzadnak, és fájdalmassá válnak. Ez egyfajta jelzés, hogy a működésüknek nem tudnak eleget tenni, dugulás jött létre, amely károsítja az immunrendszert is. Ezt a dugulást segítjük megszüntetni a köldökön keresztüli gyertyázással. Amikor meggyújtjuk a gyertyát a hatóanyagok füstje a kürtőhatás értelmében bejut a szövetekbe, egészen a csontokig és közben a gyulladt, gennyes gyülemet, váladékot kiszippantja és kicsapja a gyertya falára. Teljesen fájdalommentes beavatkozás. A szövet belső részeit nem kell felvágni, kikaparni, hanem ki lehet tisztítani. Rendkívül fontos a nyirokrendszerünk tisztántartása is. A táplálkozási szokásokon kívül a lelki tényezőket sem szabad kifelejteni, mert a legtöbbször stressz hatására fájdul meg a hasunk (“emésztjük magunkat”), puffadunk fel és ismét a nyirok az, ami fogadja az információkat, el is tárolja, működése lelassul, a méreganyagok felhalmozódnak és jönnek a rosszullétek, hőhullámok, fájdalmak, görcsök. A gyomorszájnál, feszítő kellemetlen érzés, azaz az idegközpont is jelez, ha felborult a harmónia a szervezetünkben. A testgyertya alkalmazásával szinte azonnal helyre tudjuk állítani az energiaáramlást. 8-10 kezeléssel régi emésztési problémák is rendeződnek.

Sok páciensnél hozott eredményt 4-5 gyertyás kezelés epehólyag gyulladás megszüntetésére. Székrekedést is meg lehet szüntetni. Gerinccsigolyák közé és helyi gócok kezelésére is lehet alkalmazni, minden gyulladást megszüntet. Szenzációsan működik nyirok tisztítására is. Bőr alatti zsírcsomók 2-3 kezelés után nyomtalanul eltűnnek.
Nőgyógyászati betegségek kezelésére is alkalmas. A méhgyulladás is elmúlik 5-6 kezelés után. Méhcisztát is eredményesen lehet gyógyítani: orvosilag diagnosztizált ciszta, amely 8-10 kezelés után jelentősen összezsugorodott, ezzel a hölgy elkerülte az orvosi beavatkozást.